The Godfellas Smile Blazer állítható pengekiállású DE biztonsági borotva

ÚJ
The Godfellas Smile Blazer állítható pengekiállású DE biztonsági borotva
13 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Blazer- The Godfellas Smile - Biztonsági borotva zárt fésűs fejjel, állítható pengekiállással

A Goodfellas smile Blazer állítható biztonsági borotva
A precíz és minőségi kidolgozású Blazer biztonsági borotva az első állítható borotva a The Goodfellas Smile borotvái közül.
A fényes krómmal borított sárgarézből és zamakból készült Blazer borotva 6 beállítási fokozattal rendelkezik (1 lágyabb vágás | 6 hatékonyabb vágás).
A szintek egyszerűen és intuitív módon állíthatók be a fogantyú felső részén található forgó gyűrű segítségével. A piros pont mindig azt jelzi, hogy a biztonsági borotva milyen fokozatra van állítva.

A penge behelyezése a Blazer biztonsági borotva belsejébe:

1- Forgassa el a nyél alján található zárat az óramutató járásával ellentétes irányba, amíg teljesen ki nem csavarodik (még kicsavarva is a zár a borotvanyélben marad)
2- Emelje fel a borotvasapkát annak eltávolításával.
3- Helyezze be a borotvapengét.
4- Csukja be a borotvát, és csavarja vissza a reteszt az alapra az óramutató járásával megegyező irányba forgatva.

Határozza meg a vágási beállítást:
Az állítható biztonsági borotvák (más néven Adjustable) teljesen leborotválják a szakállt bármilyen szőrzetről legyen is szó, a beállításokat nem a szőr hosszának szabályozására fejlesztették ki (amit mindig teljesen eltávolítanak), hanem a borotva hatékonyságának jobb irányítására. penge az arcán borotválkozás közben.
Hosszabb szakáll esetén magasabb fokozatra van szükség a hatékony szőrnyíráshoz, valamint alacsony fokozatra azoknak, akik inkább naponta borotválkoznak.

Kinek ajánlott a Blazer állítható biztonsági borotva?
A Blazer állítható biztonsági borotva azoknak ajánlott, akik gyakran változtatják kinézetüket, ezért ideális azok számára, akik csak akkor borotválkoznak, amikor úgy érzik.
Akár egy-két nap, akár 2-3 hét, a Blazer állítható biztonsági borotva alkalmazkodik hozzád; elég csak a nyélen található gyűrűt elforgatni, és így meghatározni az alkalomhoz legmegfelelőbb vágási mélységet.

A Blazer állítható biztonsági borotva műszaki adatai és méretei:
Nyél hossza: 80 mm
Teljes hossz: 90 mm
Nyél átmérője: 0,70 mm
Teljes súly: körülbelül 80 gramm
Gyártó ország: Kína
Adatok
Termék státusza
ÚJ    
Vélemények
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.