Fine borotvatál, piros

Fine borotvatál, piros
11 999 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Vélemények
Részletek

Fine Accourtments orcelán borotvahabos tál piros-fehér

A megfelelő borotvahabot pamaccsal és hagyományos borotvaszappannal vagy -krémmel
felépíteni az arcán - ez egy nagyszerű első lépés a borotválkozás élményének és minőségének javításához.

Ha azonban a legfényűzőbb habot szeretné, amit szappanja vagy krémje tud készíteni,
egyszerűen szüksége van egy igazán jó habosítótálra.

A Fine Shaving Lather Bowl-t az alapoktól kezdve átgondoltan tervezték, kifejezetten erre a célra. A borotvahabos tálak értékelésekor több szempontot is figyelembe kell venni, többek között:

Tárolás – A borotvatálak a többi piperecikkhez képest nagy helyet foglalnak, és a legtöbb fürdőszobában útban vannak. A Fine Lather Bowl az első és egyetlen, amely támogatja a falra szerelést.

Markolat – A kényes tárgyakkal nedves és szappanos körülmények között, kemény felületen történő rendszeres munkavégzéshez olyan eszközre van szükség, amelyet könnyű megfogni. A Fine Lather Bowl fogantyúja pont megfelelő ahhoz, hogy a hüvelykujját átcsúsztassa, miközben a tenyerében tartja.

Textúra – Hab készítésekor a tál bizonyos fokú textúrája elősegíti a szappan vagy krém gyorsabb levegőztetését, ezáltal mennyiségének növelését is. A Fine Lather bowl alacsony profilú bordákkal rendelkezik erre a célra.

Szín – Amint megismeri egy adott szappan vagy krém habzó tulajdonságait, értékelni fogja a sötét tálfelület és a tiszta fehér hab közötti színkontrasztot. Minden Fine Lather Bowl tál sötét színű belső tálat tartalmaz.

Pamacskezelés – A hagyományos nedves borotválkozás általában többszörös borotválkozást igényel. E habok között az ecsetnek otthonra van szüksége. A Fine Lather Bowl nyelébe integrált kefetartó tökéletes helyet biztosít az ecset beállításához, miközben megakadályozza, hogy belecsússzon magába a csúszós habba.

Stílus – A Fine Lather Bowls kéttónusú, kézzel mártott színes mázból készült a tiszta és határozott megjelenés érdekében. A Fine Lather Bowl-t a legjobb szappannal előre átitatott pamaccsal vagy mandula nagyságú darab belső felületére kenésével használni.


Falra szerelhető
Finom kőagyagból készült.

Méretek: 13 cm x H x 5,4 M cm) fogantyúval együtt

Dombornyomott alsó, logózott

Vélemények
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.