Blog bejegyzések

Mielőtt valaki megismeri a borotválkozás élményszerűségét, egy kényszerű reggeli vagy esti procedúrának tartja, melyet sietve letud a napi rutin során.

A hagyományos borotválkozás egyáltalán nem erről szól, hiszen általa a borotválkozás igazán élményszerű eseménnyé, úri „én idővé” válhat a hétköznapok szürkeségéből kiszakadva.

Ez az írás arra kíván rámutatni, hogyan varázsolhatjuk arcunkat igazán puhává, simává, ápolttá és illatossá a hagyományos borotválkozás kellékeivel.

Beszéljünk az alapokról – beszéljünk kicsit a biztonsági borotvákról

Sokan, mint jómagam is azért kezdtek el hagyományosan borotválkozni, mert elégedetlenek voltak az eldobható fejes vagy eldobható borotvákkal. A két, három, vagy akár öt pengével és mindenféle szappanozó vagy hidratáló hatást ígérő csíkkal felszerelt műanyag borotvák szintén a jól felépített marketing részei, a kiábrándító valóság azonban sajnos az, hogy ezek a pengék nem elég élesek és nem túl tartósak. Ráadásul drágák. Nagyon drágák. A hozzájuk készült habok és zselék pedig vegyi anyagokat és hajtógázt is tartalmaznak, amelyek ha nem is feltétlenül károsak, mindenesetre nem egészségesek. Blog bejegyzésemben a biztonsági borotvákról írok pár gondolatot, mely inkább útmutatóként szolgálhat, persze a teljesség igénye nélkül.

 

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.