Friss hírek, újdonságok

Kedves Vásárlónk!

Manapság reneszánszát, vagy sokkal inkább újra divatját éli a hagyományos borotválkozás. 

2021 tavaszán fogalmazódott meg bennünk, hogy egy kis családi vállalkozással elérhetővé tegyük azokat a magyar piacon is ismert, igen népszerű nemzetközi prémium férfi szépségápolási márkákat, termékeket, melyek eddig csak külföldről voltak elérhetőek a vásárlóközönség számára. Ezért döntöttünk úgy, hogy amerikai, kanadai, francia és olasz borotvákat, borotvapamacsokat, borotválkozási kozmetikumokat hozunk forgalomba Magyarországon.

Kizárólag olyan természetes anyagokból készült, környezettudatos termékeket forgalmazunk, melyek a legmagasabb minőségi kritériumoknak is megfelelnek és nem szennyezik környezetünket.

Folyamatosan bővítjük termékkínálatunkat, mert hisszük, hogy színvonalas termékekkel olyan borotválkozási élményben részesülhetnek vásárlóink, melyhez foghatót más eszközökkel nem érhetők el, nem tapasztalhatók meg.

Kivételes figyelmet fordítunk a színvonalas vevőkiszolgálásra, ez vállalkozásunk egyik alappillére!

Mottónk: Legyen élmény a borotválkozás!

Bízunk abban, hogy webáruházunk termékei elnyerik az Ön tetszését is és bizalommal fordul hozzánk vásárlási szándéka esetén!

Jó böngészést, örömteli vásárlást kívánunk!

The Shaving Box

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.