RazoRock Game Changer .84 DE biztonsági borotva, Jaws (nyitott fésűs)

RazoRock Game Changer .84 DE biztonsági borotva, Jaws (nyitott fésűs)
Razorock Game Changer .84 Jaws nyitott fésűs biztonsági borotva, rozsdamentes acél, Super Knurl nyéllel.
39 299 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Vélemények
Részletek
Razorock Game Changer .84 Jaws nyitott fésűs biztonsági borotva Super Knurl nyéllel.

Miért Game Changer? Nagyon egyszerű!
Ezt a borotvát magasabb színvonalon gyártották, mint a hasonló borotvákat, amelyek ára általában 4-8-szorosa ezen borotva árának, de a RazoRock-tól megszokott legmagasabb minőségi színvonalat kínálja megfizethető áron. Az egész életre szóló RazoRock Game Changer megmunkált rozsdamentes acélból készült (ugyanazzal a gyártási folyamattal készül, melyet a svájci óratokok gyártásakor használnak).
A 0.84 mm-es pengekiállás alapos, nagy pengeérzetű borotválkozást garantál, mely alaposságával örökre elkötelezi tulajdonosát.

Műszaki adatok:

Nyél: 13 mm x 90 mm, 102 gramm

Pengekiállás: 0,84 mm

Anyaghasználat: 316L minőségű rozsdamentes acél

Egyéb információ: minden borotva egyedi sorozatszámmal van ellátva, mely a borotván megtalálható (bevéséssel).

Kivitel: Ezeknek a borotváknak a gyártásakor CNC megmunkálási eljárást alkalmaznak, amely a lehető legkevesebb anyaghibát garantálja. Ez azt is jelenti, hogy a borotvák nem lesznek tükörfényesek és nem lesznek feltétlenül karcmentesek, esetenként előfordulhatnak a marási vagy simítási eljárásból eredő nyomok.
Ne feledje, hogy a borotvák még később is csiszolhatók, mint az ékszerek, de a Razorock célja, hogy a borotvát a lehető legjobb tűréssel és a lehető legalacsonyabb áron hozza forgalomba.
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2023.03.03 21:02
 - Harangi Péter
A GC.84 család legagresszívabb tagja, hasít, mint forró kés a vajban. A márkára jellemzően minden Razorock nyéllel kompatibilis a fej, így könnyen testreszabható.
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.