Simpson Islington Faux Ebony Marble Grey S szintetikus borotvapamacs

Simpson Islington Faux Ebony Marble Grey S  szintetikus borotvapamacs
15 890 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Vélemények
Részletek

Simpson szintetikus borotvapamacs, Islington Faux Ebony Marble Grey S

Az Islington borotpamacs a híres Alexander Simpson Est újdonsága. Az 1919-es sorozat eleganciájával és kifinomultságával tűnik ki. Két méretben kapható, finoman kidolgozott, esztergált nyéllel rendelkezik, amely visszaadja a márvány erezetét.

Minőség és egyedi dizájn
Az Islington pőamacs nyele platina minőségű szintetikus köteggel készült, melyet kizárólag a Simpson számára gyártanak. A világos, ezüstös sörte még nagyobb minőségérzetet kínál.

Praktikusság és funkcionalitás
Kompakt méretének köszönhetően ideális úti használatra is.

Méretei: 

  • A pamacs teljes magassága - 94 mm
  • Nyél magassága - 45 mm
  • Kötegmagasság - 49 mm
  • A köteg átmérője - 21 mm

A Simpson borotvapamacs tökéletes ápolása (bár ez a legtöbb borotvapamacsra vonatkozik):

A pamacs előkészítése
A Simpson borotvapamacsot borotválkozás előtt néhány perccel meleg vízbe kell áztatni, hogy a sörték megpuhuljanak és megtartsák a hőt. A megfelelő vízhőmérsékletnek kézmelegnek kell lennie, a túl meleg víz károsíthatja a pamacsköteget.

Borotvaszappan alkalmazása
A Simpson azt tanácsolja, hogy ne vigye fel a szappant az arcra körkörös mozdulatokkal. Ez a művelet potenciálisan szerkezetileg törékenyebbé teszi a szálakat a tövéhez képest.

A Simpson borotvakefe végső tisztítása
Ez a legkritikusabb fázis minden borotvapamacs esetében. Biztosítani kell, hogy az összes szappanmaradványt eltávolítsa a kötegből, meleg és tiszta vízzel átöblítve azt. Ezután óvatosan nyomja meg a köteg alját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy teljesen mentes-e a maradékoktól, és végül simítsa végig többször, óvatosan a sörtéket egy puha ruhán. Hagyja teljesen megszáradni a köteget az állványon (ha van) vagy jól szellőző helyen (például nyitott ablak közelében). Hagyja a pamacsot teljesen megszáradni két használat között, hogy elkerülje a penészképződést, amely károsíthatja a pamacs kötegét. A megfelelő szárítási ciklus akár 48 órát is igénybe vehet, ezért erősen ajánlott egy második Simpson borotvapamacs vásárlása.

Az Egyesült Királyságban készült.

Vélemények
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.