RazoRock Game Changer .84 DE biztonsági borotva, zárt fésűs

RazoRock Game Changer .84 DE biztonsági borotva, zárt fésűs
Razorock Game Changer .84P zárt fésűs biztonsági borotva, rozsdamentes acél, UFO nyéllel.
37 999 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Vélemények
Részletek
Razorock Game Changer .84P zárt fésűs biztonsági borotva UFO nyéllel.

Miért Game Changer? Nagyon egyszerű!
Ezt a borotvát magasabb színvonalon gyártották, mint a hasonló borotvákat, amelyek ára általában 4-8-szorosa ezen borotva árának, de a RazoRock-tól megszokott legmagasabb minőségi színvonalat kínálja megfizethető áron. Az egész életre szóló RazoRock Game Changer megmunkált rozsdamentes acélból készült (ugyanazzal a gyártási folyamattal készül, melyet a svájci óratokok gyártásához használnak).
A 0.84 mm-es pengekiállás alapos, nagy pengeérzetű borotválkozást garantál, mely alaposságával örökre elkötelezi tulajdonosát.

Műszaki adatok:

Nyél: 13 mm x 82 mm, 102 gramm

Pengekiállás: 0,84 mm

Anyaghasználat: 316L minőségű rozsdamentes acél

Egyéb információ: minden borotva egyedi sorozatszámmal van ellátva, mely a borotván megtalálható (bevéséssel).

Kivitel: Ezeknek a borotváknak a gyártásakor CNC megmunkálási eljárást alkalmaznak, amely a lehető legkevesebb anyaghibát garantálja. Ez azt is jelenti, hogy a borotvák nem lesznek tükörfényesek és nem lesznek feltétlenül karcmentesek, esetenként előfordulhatnak a marási vagy simítási eljárásból eredő nyomok.
Ne feledje, hogy a borotvák még később is csiszolhatók, mint az ékszerek, de a Razorock célja, hogy a borotvát a lehető legjobb tűréssel és a lehető legalacsonyabb áron hozza forgalomba.
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2024.07.17 08:35
 - Gogolyák Gergely
Ez a borotva valóbban ahogy a nevében is benne van, megválltloztatja a játékot. A 0.84-es gap soknak tünhet, de nem az. Nem agresszív hanem rendkívül alapos, bántó túlzott pengeeézet nélkül. Fantasztikus vele a borotvalkozás. Azon kívül hogy egy nagyon szép készülék. Szerintám ár erték arányban a legjobbak között van. Csalódásmentes választás ez a borotva. Előnyök: Minden szuper vele, eddig bármelyik pengevel jól teljesített.
De számomra a legjobbak vele,
Treet Platinum
Gillette Platinum
Personna Platinum
Gillette 7 o'clock fekete, és zöld.
2023.03.03 21:01
 - Harangi Péter
A kedvenc DE borotvám, pedig kipróbáltam párat. A zárt fésűs fej kicsivel megengedőbb, mint az OC változat, de a márka termékeinek nagyrészéhez hasonlóan bármely Razorock nyéllel kompatibilis.
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.